Dudak Uçuklatan Boşanma!

Bilfen Okulları Başkan Vekili İsmail Cem Öztürk eşinden anlaşmalı bir şekilde boşandı. Boşanmanın detayları ise dudak uçuklattı.

MAGAZİN 01.10.2019, 12:34
Dudak Uçuklatan Boşanma!

CAS Diamond'ın kurucusu Aslı Öztürk'ten boşanan Öztürk’ün eşine 60 bin TL aylık nafaka, 750 bin dolarlık nakit para, oturmuş oldukları konutla bir yazlık ve araç vereceği ortaya çıktı.

Şiddetli Geçimsizlik

1 çocukları olan Öztürk çiftinin 12 senelik evlilikleri geçen pazartesi günü bitti. Beykoz Aile Mahkemesi’nde görülmüş olan duruşmada taraflar avukatları ile hazır bulundular. Aslı Öztürk’ün avukatı tarafından mahkemeye verilen protokol kapsamında tarafların boşanmak istedikleri ifade edildi. Sebep olarak ise şiddetli geçimsizlik gösterildi. Çiftlerin fikri ve ruhi olarak uyuşmadıkları belirtildi ve boşanmak istedikleri ifade edildi.

Aslı Öztürk’ün avukatı tarafından mahkeme heyetine sunulan, protokol onaylandı ve çiftin boşanması kararı alındı. Protokol Modabet gereğince heyet çocuğun velayetinin anneye verilmesi kararını alırken babanın çocuğunu istediği zamanlarda görebileceğini belirtti.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202