Diyalize giden eşini aldatan adam dolandırıldı!

Son 5 yıldır eşi diyalize gittiğinde kendisini Leyla olarak tanıtan kadınla evde görüşmeye başlayan Ömer Günay, dolandırıldığını anlayınca Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol’un sunduğu programa başvurdu.

MAGAZİN 07.10.2019, 17:04
Diyalize giden eşini aldatan adam dolandırıldı!

Afyonkarahisar’da yaşayan Ömer Günay (65) , böbrek yetmezliği ile mücadele eden eşine donör olmak isteyen ve kendini Leyla olarak tanıtan kadınla görüşmeye başladı. Son 5 yıldır eşi diyalize gittiğinde kendisini Leyla olarak tanıtan kadınla evde görüşmeye başlayan Ömer Günay, dolandırıldığını anlayınca Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol’un sunduğu programa başvurdu.

Leyla isimli kadının Ömer Günay’a hamile olduğunu söylemesi ile başlayan olay maddi isteklere kadar devam etti. Bu olayın ardından Ömer Günay bu durumu eşi ile paylaştı. Eşi Ayşe Günay ise eşinin mutluluğu için bu durumu kabulleneceğini ve çocuğa bakacağını söyledi. Bu konuşmanın ardından bir yıl boyunca Ömer Günay Leyla ismini Betticket kullanan kadınla iletişime geçmeye ve bebeği almaya çalıştı fakat kadına ulaşamadı. Hiç çocuk sahibi olamayan çift bu olayı Esra Erol’un programında gözyaşları içinde anlattı.

 Telefon numarasının Ayten D. İsimli bir kadına ait olduğu öğrenildi ve son 7 yıldır yönlendirilmeli olarak farklı bir kişinin aynı numarayı kullandığı ortaya çıktı. Hattı yönlendirmeye alan ve kullanan kişinin Latife (57) adında evli ve 3 çocuklu bir kadına ait olduğu ortaya çıktı. Afyonkarahisar’dan bir çok kişi programa bağlanarak sözü edilen kadını tanıdıklarını ve mağdur olduklarını ifade ettiler.

Yorumlar (0)
açık
banner202