Dilberay'ın Mezarı Mı Açılacak?

29 Nisan'da hayatını kaybeden şarkıcı Dilberay’ın eşi ve çocukları, miras için birbirine girdi.

MAGAZİN 18.10.2019, 17:54 18.10.2019, 17:57 Melis Çivici / [email protected]
Dilberay'ın Mezarı Mı Açılacak?

29 Nisan’da hayatını kaybeden sanatçı Dilberay’ın mirası paylaşılamıyor. Ünlü sanatçı eşi ve çocukları, mirası paylaşamadıkları için birbirine girdi. Dilberay’ın kızları Filiz ve Satı, nüfus kayıtları annelerinin üzerinde olmadığı gerekçesiyle mirastan faydalanamadıkları ve mirasın 4’te 3’ü sanatçının oğluna kaldığı için annelerinin mezarını açtırmaya hazırlanıyor. Dilberay’ın eşi İbrahim Karakaş, konuyla ilgili açıklama yapmak için 2. Sayfa programına katıldı.

Karakaş yaptığı açıklamada, “Bu kızlar ikinci gün miras derdinde düştüler. Bunlar neyin peşinde ben anlamadım. Ben acımı yaşayamadım. Önceden baba diyorlardı, şimdi abi diyorlar. Ben onlara öz babalarının yapmadığını yaptım. Hakkım zehir zıkkım olsun o kızlara. Dilberay öldükten sonra rezil ettiler” diye konuştu.

Dilberay’ın kızı Filiz ise, “Ne telefon açan var ne soran var. Hangi emeğiyle almış evi arabayı, hangi biri yardım etmiş anneme! Televizyonlara çıkıp “Karımın mezarını yaptıramam” demedi mi? Ben hakkımı istiyorum. Annemin acısını yaşatmadınız. Benim annemin paralarını yediler. Biz nüfusta annemin üzerinde gözükmüyoruz, bu yüzden annemin mezarını açtırmak istiyorum. İbrahim Bey’in annemin malları üzerinde hiçbir hakkı yok. Bizi bu durumlara düşüren İbrahim. Annemin vefatından sonra bizi bir araya getirmesi gerekirdi” ifadelerini kullandı. Sanatçının oğlu Ünal Bey, “Bütün mirası onlara veririm ama annemin mezarını açtırmam” dedi.

Yorumlar (0)
açık
banner202