Diagne'nin canlı yayında sorduğu cinsel ilişki sorusu tepki topladı

Galatasaray'ın Senegalli oyuncusu Mbaye Diagne, sosyal medyada yaptığı canlı yayında genç bir kadına "İlk kez ne zaman seks yaptın?" diye sordu. Senegalli futbolcunun bu hareketi tepki topladı.

MAGAZİN 10.04.2020, 09:13
Diagne'nin canlı yayında sorduğu cinsel ilişki sorusu tepki topladı

Belçika’nın Club Brugge takımına kiralanan ve kadro dışı bırakılan Diagne, Instagram’da yaptığı canlı yayında genç bir kadına sorduğu skandal sorunun ardından yine gündeme geldi.

Hayranlarıyla sosyal medya hesabında buluşan Diagne’nin, yayına katılan bir kadına "İlk kez ne zaman seks yaptın?" diye sorması olay yarattı. Soruya maruz kalan kadın utanarak canlı yayından çıkarken Diagne tepkilerin hedefi oldu.

"Ülkemi tanıyamıyorum"

Senegal basını, Diagne’nin böyle bir soruyu rahatlıkla sormasını kabul edilemez olarak yorumlarken Senegalli şarkıcı KetcHup ise yayınladığı video ile tepki gösterdi.

Diagne’nin sözlerine kızan ünlü şarkıcı, "Zenginsin diye her şeyi söylemeye iznin yok. Böyle bir soruyu kızına sorabilir misin? Ülkemi tanıyamıyorum. Böyle insanları nasıl referans alırlar, anlayamıyorum" dedi.

"Ben çok eşli yaşayan bir insanım"

Diagne daha önce iki eşli olduğu için tartışmaların odağında kalmış ve "Ben çok eşli yaşayan bir insanım ve eşim de bunu biliyor. Bunun yanında birlikteliğimiz geleneksel ve Müslüman olduğumuz için dinimize göre kutlandı. O yanına başka eşlerin de geleceğini biliyor, bu çok açık" sözleriyle kendisini savunmuştu.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202