Çukur’un Yamacında Bakan Soylu’ya Cevap

Show Tv’nin yayınlana girdiği günden beri reyting rekorları kıran dizisi Çukur’un başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli'den Bakan Soylu’nun sözlerine ilk kez cevap verdi.

MAGAZİN 23.11.2019, 11:50
Çukur’un Yamacında Bakan Soylu’ya Cevap

Geçtiğimiz haftalarda katılmış olduğu bir programda açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Çukur dizisi için "Lanet bir dizi" eleştirisini yapmıştı. Ünlü oyuncu Bakan Soylu’nun bu sözlerine karşılık olarak, Her şeyde olduğu gibi eleştirildiğini, bunun bir dünya ve hikaye olduğunu, başka şeyleri de anlattıklarını dile getirdi.

Geçen günlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından sert şekilde eleştirilen Çukur dizisinin başrolü ve dizinin sevilen ismi Yamaç Bakan Soylu’nun eleştirilerine yanıt verdi. Yamaç karakteri ile beğenileri toplayan Aras Bulut İynemli gelen eleştirileri normal karşıladığından bahsetti.

Geçen gece sevgilisi Bige Önal ile  bir restorandan çıkarken kameralara takılan İynemli, gazetecilerin sorularına cevap verdi. Muhabirlerin İynemli'ye dizi ile alakalı gelen eleştiriler ile ilgili ne düşündüğünü sormasına karşılık oyuncu, her şeyin eleştirildiği gibi bunun da eleştirildiğini, bu dizinin ayrı bir dünya ve hikaye olduğunu anlattıkları başka şeylerin de olduğunu dile getirdi.

Yorumlar (0)
19°
parçalı bulutlu
banner202