Çukur Dizisi Hakkında Suç Duyurusu

Show TV'de ekranlara gelen Çukur dizisindeki bir sahne dizinin başına bela oldu.

MAGAZİN 01.11.2019, 17:55
Çukur Dizisi Hakkında Suç Duyurusu

Dizide avukat rolünde olan bir oyuncunun tartaklanması ile alakalı savcılığa suç duyurusu yapıldı. Avukat Funda Sadıkahmet Alp tarafından yapılan suç duyurusunda avukatlık mesleğinde itibarsızlaştırma yapıldığı ve gelecek nesillerin bu diziden olumsuz bir şekilde etkilendiği ifade edildi.

Geçtiğimiz günlerde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun eleştirilerinin hedefinde olan Çukur dizisi şimdide mahkemelik oldu.

Bakanın yaptığı açıklamalardan sonra dizinin son bölümünde bulunan avukat sahnesi ile alakalı suç duyuru yapıldı. Gerçekleştirilen suç duyurusunda dizinin 29 Ekim 2019’da yayınlanmış olan bölümünde bulunan bir sahnede avukat rolünde olan kişiye karşı şiddet eğilimi, baskı ve tehditle ‘yarın o adam çıkacak' gibi sözlerin söylendiği ve kötü davranışlar yapıldığı belirtildi.

Avukat rolünde olan kişininse hiçbir tepki vermeyip ve susup bu baskıya boyun eğdiği dile getirildi. Seyircinin gözünde normalleştirilmeye çalışılan bu hususların açık bir şekilde suç teşkil ettiği bilhassa genç izleyici kitlesine sahip olan Çukur adındaki dizinin gençlere kötü bir örnek teşkil ettiği avukatlık mesleğinin bu sahneyle zedelendiği ve itibarsızlaştırıldığı dile getirildi.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202