Çok Konuşulan Görüntüler Başını Yaktı

“Çok sevdim yalan oldu” şarkısı ile bir anda parlayan ama katıldığı asker eğlencesinde silahını defalarca ateşleyen Fatih Bulut ile alakalı görüntüler üzerinden soruşturma başlatıldı.

MAGAZİN 14.11.2019, 13:20
Çok Konuşulan Görüntüler Başını Yaktı

Son zamanların en popüler şarkılar arasında olan ‘Çok sevdim yalan oldu’ şarkısını söyleyen Fatih Bulut, geçen haftalarda Niğde ilinde yeğeninin asker uğurlama töreninde yapılan eğlenceye katıldı. Eğlence sırasında belinden çektiği silahını peş peşe havaya sıkan Bulut´a davetliler arasından biri müdahale etmişti ama bu görüntüler sosyal medyaya düşünce tepki topladı.

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen sanal devriye ve sosyal medya incelemeleri üzerine Fatih Bulut ile alakalı soruşturma açıldığı ifade edildi. Emniyet Müdürlüğü’nün konu ile alakalı yapmış olduğu açıklamasında, Emniyet Müdürlüğü tarafından sürdürülen sanal devriye ve sosyal medya araştırmalarında, ses sanatçısı F.B.´nin Niğde’de yeğeninin asker uğurlama eğlencesinde havaya silah ile ateş etme görüntülerinin belirlenmesi ile konu hakkında adli makamlardan alınmış olunan talimatlar ile ‘Genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması’ suçu ile gerekli tahkikata başlandığı belirtildi.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202