Channing Tatum ve Jessie yollarını ayırdı

Ocak ayında barışan Channing Tatum ve Jessie J çifti, bu sefer geri dönüşü olmaksızın yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Channing Tatum ve Jessie yollarını ayırdı

İZMİR GÜNDEM - Channing Tatum ve Jessie J'nin tekrar çıkmaya başlamasından bu yana iki ay geçti. Bir süredir ilişkilerini gözden geçiren çiftin yine de birbirlerinden uzaklaştığı her hallerinden belli oluyordu. People Dergisi bu ayrılığı doğruladı ve bir kaynak tarafından verilen ifadeleri paylaştı: "Birbirlerine tekrar denemek için yeterince önem veriyorlardı, ancak kendi yollarına gitmenin daha iyi olduğunu fark ettiler. Tamamen dostane bir şey."

Çiftin ilişkisi çok heyecanlı ve hızlı başlamıştı. İkili, Channing'in dokuz yıl evli olduğu Jenna Dewan'dan boşanmasından hemen sonra Ekim 2018'de çıkmaya başladı. Çiftin ilişkisi tüm magazin basını tarafından ilgi odağı oldu. Ancak Channing ve Jessie, bir yıllık ilişkilerinin ardından ayrıldılar, çünkü bir kaynağa göre, Channing’in kariyeri baba olmak için süper meşguldü. Ama Jessie ayrılığı kaldıramamış gibi görünüyordu ve Instagram’da göndermeli postlar paylaşıyordu.

İki ay sonra Channing ve Jessie bir şeyleri tekrar denemeye karar verdiler ve birbirlerine olan sevgileri konusunda çok açık davranıyorlardı. Channing, Instagram'a "Bakacak daha çekici ve güzel biri yok,.." gibi yorumlarla Jessie’in fotoğrafını paylaşıyor, Jessie ise  öpüşürkenki videolarını paylaşıyor ve oldukça mutlu görünüyorlardı.

Ancak çift en son paylaşımlarını şubat ayında yaptı ve geçtiğimiz günlerde bir kaynak People Dergisine çiftin ayrılık haberini doğruladı. İkilinin neden ve ne zaman ayrıldığı bilinmese de, bu haber hayranları tarafından çok büyük tepkiler aldı.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202