Bir Küs Bir Barışık

Geçtiğimiz ay aniden boşanan Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı, 2. Defa kez nikah masasına oturmaya hazırlanıyorlar. Çift geçtiğimiz Aralık ayında herkesi şaşırtarak bir anda Amsterdam'da evlenmişlerdi.

MAGAZİN 26.10.2019, 17:10
Bir Küs Bir Barışık

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı, Aralık 2018’de, sürpriz bir karar ile Amsterdam’da dünya evine girmişti. Evlilikten kısa zaman sonra tartışan çift evlerini ayırmışlardı. O dönemlerde boşanmanın kıyısına gelen çift, yeniden tekrar deneme kararı almışlar fakat başaramamışlardı.

Eylül ayının ilk haftasında yine ani bir kararla boşanan Akçıl ve Kıratlı, boşandıkları hafta ilginç bir şekilde Paris’e tatile gitmişler ve aşıklar tepesine gittiklerini söylediler ve ‘inşallah aşkın en tepesinde kalırız’ şeklinde bir açıklamada bulundular.

Aşıklar şimdilerde de Arnavutköy’de el ele kameralara yakalandılar. Burcu Kıratlı’yla aşkına son bir şans daha vermiş olan Sinan Akçıl, Paris’te güzel oyuncuya bir defa daha evlenme teklif etti. Tekrar nikah masasına oturacaklarını ifade eden çift, gazetecilere mutluluk pozları verdiler.

Akçıl ve Burcu’nun bu bir küs bir barışık durumları sosyal medyada da olay oldu.

Yorumlar (0)
23°
parçalı bulutlu
banner202