Arto’dan Ünlü Mankene Jet Yanıt

Şarkıcı Arto ile Çağla Şıkel arasındaki tartışma devam ediyor. Son olarak Arto, kendine 1 milyon TL'lik tazminat davası açmış olan manken Çağla Şıkel'e sert bir cevap verdi.

MAGAZİN 26.11.2019, 13:02
Arto’dan Ünlü Mankene Jet Yanıt

Çağla Şıkel resmi YouTube kanalında mini etek ile nasıl oturulup kalkılması gerektiği ile ilgili bir video çekmiş bu videoya şarkıcı Arto’dan tartışmayı alevleyen bir yorum gelmişti. Arto, sosyal medya hesabı üstünden yapmış olduğu paylaşımda Şıkel için “Sen önce göğüslerini göstermemeyi öğret” şeklinde bir yorum yapmıştı. Bu mesajın ardından Şıkel’ın kendisi ile ilgili edepsiz konuşmalar yaptığını öne süren Arto’ya evvela uzaklaştırma kararı aldırmıştı.  Bununla da yetinmeyen Şıkel, Arto’ya 1 milyon TL’lik tazminat davası açmıştı. Ünlü mankene Arto’nun cevabı gecikmedi.

Arto, resmi sosyal medya hesabı Instagram üzerinden paylaştığı video ile Şıkel ile alakalı “Kocasından alamadığı parayı benden alacak herhalde” yorumunda bulundu. Çağla Şıkel’e “hayatım onu kocandan alacaksın benden değil” diyen Arto, git kocandan al hadi başka kapıya sözlerin kullandı.

Bu sözlere Şıkel’den cevap gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.

Yorumlar (0)
17°
açık
banner202