Adele’in gizli anlaşmalı boşanması

Adele, sekiz yıllık birliktelikten sonra kocası Simon Konecki ile boşandı.Ancak çift evlenmeden önce evlilik sözleşmesi imzalamamıştı. Boşanma işlemlerinin ve taleplerin gizli tutulması için Adele istekte bulundu.

Adele’in gizli anlaşmalı boşanması

İZMİR GÜNDEM - 31 yaşındaki ünlü şarkıcı Adele, sekiz yıllık birliktelik yaşadığı 45 yaşındaki bir hayır kurumu yöneticisi olan Simon Konecki ile boşanmak üzere nisan ayının başında mahkemeye başvurdu. Ancak Adele taleplerin duyurulmaması ve özel kalması isteğiyle mahkemeye başvurdu. Çiftin evlilik öncesi anlaşmaları olmadığı için karşılıklı taraflardan talepler gelmeye başladı.

Çift öncelikle yedi yaşındaki oğulları Angelo'nun velayetini paylaşmayı kabul etti. Ayrıca mali, satış veya diğer gizli ticari bilgileri içeren ayrıntıların çift arasında gizli kalacağına dair anlaşma da yapıldı.Bu mali ve gizli bilgilere ihtiyacı olan taraf bir anlaşma imzalamak zorunda kalacak.

Paylaşılan mallar konusunda ise Adele cömert davrandı. Adele'nin İngiltere'de yaşayan Simon'a, Adele’in Beverly Hills'deki 6.9 milyon sterlin değerine yakın bir ev vermiş olduğu bildirildi.

Bir kaynak yaptığı açıklamada çift hakkında, “Hollywood boşanmaları yıllarca sürüp son derece çirkinleşebilir. Adele ve Simon bunu açıkça istemiyorlar.Her ikisi de oğulları uğruna ayrıntıları mümkün olduğunca özel tutmaya kararlıdır. Sorunlarını çözmeye çalışıyorlar.” diye konuştu.

Adele ve Konecki 2011 yılında çıkmaya başlamış  ve beş yıl sonra gizli bir törenle evlendiklerini bildirmişlerdi. Adelesonunda Grammy ödüllerindeki bir konuşması sırasında 2017 yılında evliliklerini doğruladı. Adele konuşmasında “Grammys, takdir ediyorum. Akademi, seni seviyorum. Yöneticim, kocam ve oğlum - bunu yapmamın tek sebebi sizsiniz.” diyerek evliliklerini onayladı. Çiftin oğlu Angelo, 2012'de doğdu, ancak Adele 2014'te kamuya açıklanıncaya kadar oğlunun adı ve kendisi gösterilmedi.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202