Acun Ilıcalı Ölümden Döndü

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, dün akşam saatlerinde geçirdiği trafik kazasından yara almadan kurtuldu.

Acun Ilıcalı Ölümden Döndü

Dün akşam, kendi yönetimindeki aracın tekerinin patlamasıyla direksiyon hakimiyetini kaybeden ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, yol kenarındaki bariyerlere çarparak büyük bir kaza yaptı. Kazanın fotoğraflarına bakanlar, Acun Ilıcalı’nın bu kazadan kurtulmasını mucize olarak değerlendirdi. Kaza sonrası çıkan haberlerin üzerine, ünlü televizyoncu sevenlerine iyi olduğunu söylemek için sosyal medya hesapları üzerinden bir mesaj yayınladı.

Dün gece geç saatlerde meydana gelen kazada Acun Ilıcalı ölümden döndü. Elde edilen bilgilere göre kazanın nedeninin Ilıcalı’nın kullandığı aracın sağ arka lastiğinin parçalanması olduğu öğrenildi. Otomobiliyle trafik kazası geçiren Acun Ilıcalı’nın durumunun Kralbet iyi olduğu bildirildi. Acun Ilıcalı, kendine ait Instagram ve Twitter hesaplarından paylaştığı mesajla, iyi olduğunu dile getirdi.

Edinilen bilgiye göre olay dün akşam saatlerinde O-6 otobanında yaşandı. Tv8’in sahibi ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın kullandığı lüks otomobil O-6 otoyolunda sağ arka lastiğinin patlaması sonucu, yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Kaza sırasında aracın hava yastıklarının açılması sayesinde Ilıcalı kazadan yara almadan kurtuldu. Kazada lüks aracın kullanılamaz hale geldiği görüldü.

Kazanın ardından Acun Ilıcalı’ya iş ve sanat dünyasından pek çok geçmiş olsun mesajı geldiği öğrenildi. Ünlü televizyoncu kaza sonrası kendi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, “Talihsiz bir trafik kazası geçirdim. Sağlık durumum çok iyi. Arayan soran herkese teşekkürler, sevgiler" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
25°
açık
banner202