Acun Ilıcalı ile Çağla Altunkaya ilişkisi o detayda saklı!

Acun Ilıcalı ve Çağla Altunkaya arasında bir aşk olduğu dedikoduları gittikçe artıyor.

MAGAZİN 02.01.2020, 16:44 Melis Tekin
Acun Ilıcalı ile Çağla Altunkaya ilişkisi o detayda saklı!

2019 yılında Çağla Altunkaya isimli bir kadın ile görüntülenen Acun Ilıca için takipçi ve hayranları yeni bir aşka mı yelken açtı sorusunu sormuşlardı.


Ancak Acun Ilıcalı cephesinden bu konuyla ilgili bir açıklama gelmemiş ve konunu üzeri kapanmıştı. Herkes Acun Ilıcalı’nın 2020 yılına yalnız gireceğini düşünürken, Çağla Altunkaya’nın O Ses Yılbaşı programının çekimlerinde oynarken görüldüğü bir video ekrana geldi. 


Bu görüntüler sonrasında Acun Ilıca'yı yakın takip edenler  Ilıcalı’nın genç kadına aşkını ilan ettiğini ve ekrana verdiği görüntülerle ona jest yaptığını konuşmaya başladı.


Asıl önemli detay ise Çağla Altunkaya'nın instagram hesabındaki fotoğrafları oldu.

DİKKAT ÇEKEN AYRINTI
Altunkaya'nın instagrama yüklediği fotoğraflar arasında  Acun Ilıcalı'nın ortağı Esat Yontunç'un eşiyle birlikte çektiği son derece samimi fotoğraf vardı. Acun'un takipçilerinin gözünden kaçmayan bu detay Acun Ilıca ve Çağla Altunkaya arasında bir aşk olduğu söylentilerini beraberinde getirdi.

ÇAĞLA AYÇA ALTUNKAYA KİMDİR?

20 yaşında olan  Çağla Ayça Altunkaya'nın Yalova'da yaşadığı ve hemşirelik okulu mezunu olduğu belirtildi. Öte yandan basketbolla da ilgilendiği öğrenilen Ayça Çağla Altunkaya'nın sosyal medya hesaplarını gizlediği görüldü.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202