Açelya Topaloğlu'ndan şaşırtan paylaşım!

Açelya Topaloğlu, yakın arkadaşı olan oyuncu ve sporcu Serenay Aktaş’ın eski sevgilisi Kenan Acar ile bir yıldır gizli bir birliktelik yaşıyordu. Sosyal medyadan yayınladığı fotoğraf ile ilişkisini takipçileri ile paylaştı.

MAGAZİN 03.10.2019, 18:01
Açelya Topaloğlu'ndan şaşırtan paylaşım!

Açelya Topaloğlu, yakın arkadaşı olan oyuncu ve sporcu Serenay Aktaş’ın eski sevgilisi Kenan Acar ile bir yıldır birliktelik yaşıyordu. Aşkı uğruna dostu Serenay Aktaş ile ilişkisine son veren Açelya Topaloğlu, sevgilisi Kenan Celtabet Acar ile ilişkisini gizli yaşıyordu.

Açelya Topaloğlu ve sevgilisi Kenan Acar bir yılın ardından sonunda ilişkilerini gizli yaşamaktan vazgeçtiler. Genç çift, sosyal medya hesaplarından birlikte oldukları fotoğrafları paylaştılar. Böylelikle ikili, birlikteliklerini sosyal medyadan takipçilerine ilan ettiler.

Serenay Aktaş ile biten birlikteliğinin hemen ardından Açelya Topaloğlu ile bir birlikteliğe başlayan Kenan Acar, Serenay Aktaş ve Açelya Topaloğlu’nun dostluğunun sonunu getirdi.

Çift ilk kez Nişantaşı’nda görüntülenmişti. Serenay Aktaş ise bu olaya tepkisini sosyal medya üzerinden göstermişti. Serenay Aktaş bu konu hakkında konuşmaktan bir süre kaçsa da en sonunda sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. Bu konunun onu hiç üzmediğini söyleyen Serenay Aktaş “Allah beni ateşlerin içinden aldı.” İfadelerini kullandı. Aşka olan inancını yitirdiğini söyleyen Serenay Aktaş, onları hiçbir zaman kendisine layık görmediğini belirtti.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202