20 Gün Evvel Boşanmışlardı Ama…

Magazin gündeminde her gün şaşırtıcı bir olay oluyor. Son olay oyuncu Burcu Kıratlı ile ünlü şarkıcı Sinan Akçıl arasında gelişti.

MAGAZİN 26.09.2019, 16:05
20 Gün Evvel Boşanmışlardı Ama…

2019 senesinin başlarında evlenen Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı 20 gün evvel tek celsede boşanmışlardı. Ama şaşırtıcı bir gelişme yaşandı. Ayrılık ikiliye yaramadı ve ayrılığa dayanamayan çift, ilişkilerine 2. bir şans verip barıştılar.

Oyuncu Burcu Kıratlı’yla Sinan Akçıl’ın barışma haberi magazin gündeminin bugünkü konusu oldu. Yirmi gün önce ayrılan çift kendi sosyal medya hesaplarından Wipbet barışma sinyalleri vermişlerdi. Son olarak Sinan Akçıl, Kanal D’de yayınlanan bir programa katılarak barıştıklarını bizzat kendisi duyurdu.

Sonuna Kadar Arkasındayım

Akçıl, yaptığı açıklamada bazı büyük sevdaların hiçbir söz ile anlatılamayacağını denilecek her şeyin az kalacağını, hayattaki en değerli varlığının Burcu olduğunu ve sonuna dek bu aşkın arkasında olduğunu ifade etti.

1 Ocak 2019’da Hollanda’da dünya evine giren ve yirmi gün evvel boşandıktan sonra barışan çiftin bundan sonra nasıl bir yol çizeceklerini ise zaman gösterecek.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202