Tunç Soyer İzmir'deki projelerin önündeki tek engeli açıkladı!

Yorumlar (7)
Xerxesgunes 4 yıl önce
Bu durumda İzmir halkının aklı varsa Ankara'ya onay vermeye son verir. (aktrol ve makarnacılar için zor olsa da onlar da düşünsün)
Deniz mahir yusuf hüseyin 4 yıl önce
Başkana soruyofum neden belgelerle bilborğlsrda yayınlamıyorsun yayınlaki izmirde akpeye oy verenler görsün sonrada bütün ülke.
Akman onursoy İzmir 4 yıl önce
Adam seçimlerden sonra açıkça CHP li belediyeleri çalıştırmayacağını (HAYATININ TEK DOĞRU SÖYLEDİĞİ SÖZ) söyledi. Oradan memlekete faydalı birşey çıkmaz
Eren erkan 4 yıl önce
Yav bırakın bu bahaneleri...11 aydır sağdan kazılan yolu sonra soldan sonra sağdan kaza kaza asfaltlaya asfaltlaya bitiremediniz.. diğer yolların durumu ortada.. şehir planlamasını da mı 25 yıldır hükümet yapıyor .. geçin bu bahaneleri ..
M. Özdere 4 yıl önce
Özderede gümüldür de bizde 4 yıldır inşatımızın binlik projelerimizin onayını bekliyoruz daha ne kadar beklicez
Gurhan Buca 4 yıl önce
Izmir belediyesi kımıldayamacak kadar parasız. Gayrimenkul satışlarina bel baglayan ödeme sıkıntısı yaşayan bir baskan .. diyor ki ben metro..hızlıtren vs projelerini yapacagim. Devlet kefil olsun uluslararası kredi sirketlerinden yuksek faiz ile borc alayim. İş yapma kapasitesi sınırlı ..populist eylemleri seven 8..17 saatlerinini bile uzun mesai goren bir zihniyet. Artı, Ödeme gücü duşük birine ben şahsen asla kefil olmam.
Nevin Çelik Buca yıllardır ihmal edildi.Öğrenci potansiyelinin çok yoğun olduğu ilcemizde trafik sorunu hale çözülemedi.Sirinyerden hızlı tren yasa tramvay Seufi d 4 yıl önce