Yazar Akkaya’dan Heyecanlandıran Proje

Polisiye romanları ile dikkatleri çeken gazeteci ve yazar Recep Akkaya, okuyucularıyla “50 Eser 1 Yazar” projesiyle buluştu.

KÜLTÜR-SANAT 27.11.2019, 15:52
Yazar Akkaya’dan Heyecanlandıran Proje

Akkaya tarafından yazılmış olan Yedi Hayat, Karanlık Hafıza ve Mavi Göz adındaki üç eser kısa bir süre e-kitap olarak proje çerçevesinde indirimli bir şekilde satılacak.

Recep Akkaya, yöneticilik, polisiye, bilim ve teknoloji, seyahatname gibi birçok alanda 50 tane eser yazdı. Akkaya, bu eserlerini ’50 eser 1 Yazar’ projesiyle okurlarının karşısına tekrar çıkarıyor.

Polisiye - Gerilim türünde yazmış olduğu 3 romanı aynı anda okuyucular ile tekrardan buluşturacak olan Recep Akkaya, başlatılmış olan ‘50 eser 1 Yazar’ projesiyle okuyucuları ile tekrardan buluşma olanağı bulmanın kendisini çok heyecanlandırdığını, çünkü her okurunun kendisinin arkadaşı olduğunu, kendisi de yazdıkları ile içinde olanları okurlara açma imkânını bulduğunu, onlar ile dertleştiğini, bugüne dek birçok alanda 50 eser ortaya koyduğunu, yazdığı kitapları e-kitap olarak okuyucular ile buluşturacağını, evvela polisiye-gerilim alanlarında kaleme almış olduğu Yedi Hayat, Karanlık Hafıza ve Mavi Göz adındaki eserlerini e-kitap şeklinde kitapseverlerle bir araya getireceğini ifade etti.

Yazar Recep Akkaya bir yandan da başarılı bir gazeteci, senelerce Avrupa’da farklı gazetelerde muhabirlik yaptı. Almanya’da ikamet eden ve tamircilik mesleğiyle geçimini sağlayan Gana Kralıyla röportaj yapıp Türkiye’de ve dünyada büyük ses getirmişti.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202