Ulus Yurtsever'in yeni albümü Zerre tüm dijital platformlarda

Ulus Yurtsever, müzikseverleri duygusal ve keyifli bir yolculuğa çıkaracağı, 7 farklı parçadan oluşan "Zerre" albümü ile tüm dijital müzik platformlarında yerini aldı.

KÜLTÜR-SANAT 04.03.2020, 13:08
Ulus Yurtsever'in yeni albümü Zerre tüm dijital platformlarda

Ulus Yurtsever, müzikseverleri duygusal ve keyifli bir yolculuğa çıkaracağı, 7 farklı parçadan oluşan "Zerre" albümü ile tüm dijital müzik platformlarında yerini aldı. Özenle seçilmiş ve akustik olarak aranje edilmiş şarkılarıyla yine kendinden bahsettirmeyi başaran Yurtsever'in yönetmenliğini Tanju Duman, aranjörlüğünü ise Mustafa Sarıkaya ve Sinan Öztürk üstlendi.

Hedefi star olmak değil ummanda zerre olmak

Sanat yaşamına girmesiyle beraber sanat yolunun sonsuzluğunu kavradığını belirten Ulus Yurtsever, star olma arzusu taşımadığını söyleyerek; "Bu ummanda "zerre" olabilmenin asıl bütünün bir parçası olarak değerli olduğunu düşünüyorum. Bundan dolayı bu albüm çalışmam ile bunu ifade etmeye çalıştım" ifadelerini kullandı.

Klip çalışmalarına ağırlık verecek

Daha önceki klipleriyle müzikseverlerden tam not alan, dijital platformlarında onbinlerce dinlenmeye ulaşan Yurtsever, ilerleyen süreçte klip çalışmalarına ağırlık vererek daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyor.

Ulus Yurtsever "Zerre" albümü Tanju Duman Müzik Medya etiketi ile tüm dijital müzik platformlarında yerini aldı.

Yorumlar (0)
11°
açık
banner202