Uğur Dündar'ın Hayatı Çeşme'de Gösterildi

Söz konusu belgeseli Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran ile birlikte Uğur Dündar, Korcan Karar ve Gökmen Ulu gibi isimler de izledi. Aynı zamanda gösterime meclis üyeleriyle halk da katıldı.

KÜLTÜR-SANAT 07.09.2019, 20:58
Uğur Dündar'ın Hayatı Çeşme'de Gösterildi

Türkiye'nin yetiştirmiş olduğu en önemli gazetecilerden biri olan Uğur Dündar'ın ellinci gazetecilik yılında çekilen belgeseli, Çeşme Belediyesi tarafından Alaçatı Amfi Tiyatro'da halk ile buluşturuldu. Söz konusu belgeseli Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran ile birlikte Uğur Dündar, Korcan Karar ve Gökmen Ulu gibi isimler de izledi. Aynı zamanda gösterime meclis üyeleriyle halk da katıldı.

Belgeselde Dündar'ın yaşamından kısa sahnelere yer verilerek Betxlarge onun hayatına ışık tutuldu. Ayrıca Uğur Dündar'ın daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış görüntüleri de belgeselde yer aldı. Belgeselin giriş müziği olarak da Fazıl Say'ın ünlü Kumru eseri kullanıldı. Birçok ünlü ismin Uğur Dündar'ı anlattığı belgeselin gösteriminden sonra bir konuşma yapan Çeşme Belediye Başkanı Oran, Uğur Dündar'ın yaşayan bir efsane olduğunu ve Türkiye'nin daha birçok Uğur Dündarlara ihityacı olduğunu dile getirdi. Uğur Dündar ise kendi hayat hikâyesini izlemeye gelen Çeşmelilere teşekkür ederek bugüne kadar halkın desteği olmadan hiçbir şey başaramayacağını belirtti.

Yorumlar (0)
14°
açık
banner202