Şehit Yakınları ve Gazilere Çanakkale Turu

Kuzey Ege Toplum ve Aile Derneği Başkanlığınca Dikili’de ikamet eden şehit yakınları ve gaziler için Çanakkale’ye gezi yapıldı.

KÜLTÜR-SANAT 28.09.2019, 15:42
Şehit Yakınları ve Gazilere Çanakkale Turu

İzmir’de şehit yakınları ve gaziler için çok güzel bir etkinlik yapıldı. Sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde gerçekleştirilen etkinlik Dikili ilçesinde organize edildi. Etkinliği Kuzey Ege Toplum ve Aile Derneği Başkanlığı organize etti.

Rehber Eşliğinde Çanakkale Turu

Dikili ilçesinde ikamet eden 45 şehit yakınıyla gaziyle 45 öğrencinin katılımda bulunduğu gezide Çanakkale Şehitliği'ne rehber ile beraber tur yapıldı.

Konu ile alakalı açıklamada bulunan yetkililer şehit yakınlarının, gazilerin ve öğrencilerin kendileri için çok önemli olduklarını, beraber Çanakkale’de 104 sene evvel yaşanmış olan destanın heyecanını bir defa daha yüreklerinde hissettiklerini, nesilden nesile Çanakkale projesini uygulayıp, vatan sevgisinin önemini, milli değerlere Bahigo sahip olmanın memnuniyetiyle geri döndüklerini ve bu güzel vatan için yapılacak her şeyin az olduğunu herkesin üzerine düşen görevi hakkıyla yapması gerektiğini dile getirdi.

Yorumlar (0)
14°
açık
banner202