Önemli Arp Sanatçısından Müzik Ziyafeti

Beydağ Türkiye'nin ileri gelen arp sanatçılarından olan ve uluslararası pek çok çalışmaya ön ayak olan Şirin Pancaroğlu’nun Beydağ Kültür Merkezi’nde müzik ziyafeti verdi.

KÜLTÜR-SANAT 26.11.2019, 14:14 26.11.2019, 14:15
Önemli Arp Sanatçısından Müzik Ziyafeti

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, Türkiye’de kadınların sanatın içerisinde yer alıp neler yapabileceğini bir defa daha göstermiş olan ve gelecek nesillere mühim mesajlar vermiş olan değerli sanatçıya teşekkür ettiğini belirtti ve bu etkinlik vasıtası ile İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ve Müştemilat Kumpanya’sına da teşekkürlerini sundu.

Sanatçı Şirin Pancaroğlu’yla müzik ile alakalı olan çocuklar arasında çok hoş anlar yaşandı ve seyirciler çok keyifli bir şekilde müzikleri dinlediler.

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, İzmir Büyükşehir Belediyesi liderliğinde organize edilen mahalle konserleri çerçevesinde ünlü Arp sanatçısı Şirin Pancaroğlu’yla Beydağlı sanatseverleri bir araya getirdiklerini, yapılan müzik ziyafetinde Türk ve Batı müziğinin değerli örneklerinin yer aldığını, Beydağ’da bu tip kültürel etkinliklerin yapılmaya devam edileceğini, ve emek veren herkese teşekkür ettiği sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
20°
açık
banner202