Metale Hayat Verdiler

Norm Holding sponsorluğu ile Murat Reha Yorgancıoğlu’nun tasarımları ile tümü cıvatalardan (bağlantı elemanlarından) meydana gelen “Metale Verilen Hayatlar” sergisi  GTArt Galeri’de görücüye çıktı.

KÜLTÜR-SANAT 11.11.2019, 13:24
Metale Hayat Verdiler

Murat Reha Yorgancıoğlu’nun 5 kaynak tekniği ile meydana getirmiş olduğu toplamda 57 parçadan meydana gelen sergisi, 18 Kasım tarihine dek açık kalacak.

Metaller ile çalışmaya 3 sene evvel başladığını ifade eden Murat Reha Yorgancıoğlu, 3 sene sonunda bu sergiyi açabilmenin çok güzel bir duygu olduğunu, eserlerinin ana maddesini meydana getirilen somun ve cıvataları kendisine sağlayan Norm Holding’e teşekkür ettiğini belirtti.

Erkek ve kadın figürlerinin yanında at, enstrüman ve saatlerden meydana gelen sergiye İzmir iş dünyasından yoğun bir katılım oldu. Serginin açılışında Norm Holding Onursal Başkanı Nedim Uysal ve Norm Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Uysal da vardı.

Sergi hakkında Konuşan Norm Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Uysal, Norm Holding’in sanat ve sanatçıya her daim destek olmayı sürdüreceğini, bilhassa üretimini yaptıklarını somun ve cıvataların sanatın bir parçası olmasının kendileri için onur verici olduğunu belirtti.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202