MaviBahçe'de Sonbahar Festivali

MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi yine bir festivalle katılımcılarına eğlenceli dakikalar yaşattı.

KÜLTÜR-SANAT 28.10.2019, 11:25 28.10.2019, 11:47 Melis Çivici / [email protected]
MaviBahçe'de Sonbahar Festivali

MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde düzenlenen Sonbahar Festivali coşkulu anlara sahne oldu. Her yaştan katılımcı için gösteri ve atölyelerin yer aldığı festivalde Doğukan Manço ve Bedük'ün şarkılarıyla eğlence tavan yaptı.

MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi Kent Meydanı'nda düzenlenen ve iki gün süren Sonbahar Festivali zengin programıyla ziyaretçilerine neşe ve coşku dolu saatler yaşattı. Tamamı ücretsiz olan etkinlikler kapsamında saç tasarım stantlarından balon şovlarına, sihirbaz gösterilerinden maske yapım atölyesine birçok farklı etkinlik ziyaretçilerle buluştu.

İzmirlilerin sonbaharın gelişini kutlayacağı festivalin ilk gününde sevilen şarkıcı Doğukan Manço ile birlikte çocuklar için konser verdi. Manço'nun şarkılarıyla eğlenen çocuklar, daha sonra düzenlenen kostüm yarışmasında da renkli anlar yaşadı. Festival ikinci gün de hız kesmeden devam etti. İkinci gün düzenlenen kostüm yarışmasında birbirinden ilginç kostümler sergilendi. Kostüm Yarışması'nda ilk üçe girenlere ödülleri verildi. Yarışmanın hemen ardından sevilen Şarkıcı Bedük,  şarkılarıyla herkesi coşturdu.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202