Kuzey Işıkları İzmir’e Yansıdı

İzmir Fotoğraf Sanatı Derneği (İFOD), yeni sezonuna, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat ödüllü fotoğraf sanatçısı olan İzzet Keribar’ın “Kuzeyin Işığı” sergisi ile başladı.

KÜLTÜR-SANAT 12.10.2019, 13:53
Kuzey Işıkları İzmir’e Yansıdı

Sanat severlerin ve fotoğraf meraklılarının yoğun bir şekilde katılım göstermiş oldukları gecede bir konuşan İFOD Yönetim Kurulu Başkanı Seda Şengök, yeni sezonda üyeleri ile birçok yeni fotoğraf projesi ile çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

İFOD’un fotoğrafa başlamayı talep edenler için iyi bir okul olduğundan da bahseden Şengök, yeni sezonda sergiler, etkinlikler ve fotoğraf eğitimlerine yeni adreslerinde devam edeceklerini bunun yanında İzmir iline modern ve çağdaş çizgilere sahip olan İFOD Sanat Galerisi’ni kazandırmış olmaktan da mutlu olduğunu belirtti.

 “Kuzeyin Işığı” isimli sergi ile gecenin konuğu olan İzzet Keribar, Lofoten takım adalarında çekmiş olduğu fotoğraflarda, izleyiciye, yatay ışığını, parlak atmosferini, eşsiz manzaraları, balıkçıların kulübeleriyle Kuzey Norveç’i yansıtmış olduğu İFOD’un misafiri olarak İzmir’de olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Kuzey’in Işığı isimli sergi Neyine 11 Kasım’a dek İFOD Galerisinin yeni adresinde sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

Yorumlar (0)
17°
parçalı bulutlu
banner202