Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu'ndan Yeni Döneme Partili Merhaba

Yeni sezon için çalışmalarına devam eden koro, açılış partisi tanzim etti. Koronun açılış partisi teması ise "Tatlı Yiyelim, Tatlı Söyleyelim" sloganı ile künefe partisi oldu.

KÜLTÜR-SANAT 06.09.2019, 15:12 06.09.2019, 22:37
Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu'ndan Yeni Döneme Partili Merhaba

2017 senesinden bu yana icra ettiği muhtelif konserler ile halk arasında beğeni toplayan Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu'na ülke dışından da konser teklifleri gelmeye başladı. Yeni sezon için çalışmalarına devam eden koro, açılış partisi tanzim etti. Koronun açılış partisi teması ise "Tatlı Yiyelim, Tatlı Söyleyelim" sloganı ile künefe partisi oldu.

Ünlü TRT sanatçısı olan Erol Gönüldaş'ın şefliğinde gerçekleştirilen yönetilen Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği, yeni dönem çalışmalarına Supertotobet başlamak için Sen de Gel Kültür Kafe'de parti düzenledi. Düzenlenen partide bir konuşma yapan Koro Koordinatörü Mustafa Orta, yeni dönem içerisinde kadrolarının güçlendiğini ve birçok sürprizle halkın karşısına çıkacaklarını ifade etti. Orta, Başkan Avni Erboy ile birlikte kalitelerinin de arttığını ve Erboy'un varlığının kendilerine moral ve güç kattığını dile getirdi. Konuşmasında devamla koroya yeni katılımların olduğunu ve bu şekilde güçlendiklerini, koroya katılmak isteyen müzik dostalarına da kapılarının her zaman açık olduğunu belirtti.

Yorumlar (0)
11°
açık
banner202