Karşıyaka Sanat Derneği çocuklara keman çalmasını öğretecek

Karşıyaka'da sanatı zirveye taşımak için çalışmalarını çeşitli alanlarda sürdüren Karşıyaka Sanat Derneği 6-14 yaş grubu çocuklara piyanodan sonra keman çalmayı öğretme kararı aldı.

KÜLTÜR-SANAT 14.10.2020, 11:00 Ecem Atabay
Karşıyaka Sanat Derneği çocuklara keman çalmasını öğretecek

Karşıyaka Sanat Derneği Başkan Vekili Muhsin Gürmen, "Keman çalışmalarına 6-14 yaş grubu çocuklarımız katılacak. Keman derslerini Karşıyaka Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu'nun keman sanatçısı, konservatuar mezunu, müzik öğretmeni Neriman Sarıtaç verecek. Çalışmalar, dernek merkezinin bulunduğu Bostanlı Gode Cengiz Tesislerinde tüm sağlık önlemleri alınarak, sosyal mesafeye de uyulma şartıyla yapılacak" dedi.


Muhsin Gürmen, Karşıyaka'da sanat ve müzik alanında bir numara olmak için geniş bir yelpazede çalışmalarını ciddi olarak sürdüren Karşıyaka Sanat Derneği'nin daha önce başlayan piyano dersinden sonra keman derslerinin de cumartesi günü saat 14.00'de başlayacağını ve ayrıntılı bilginin 0-544-7351912 numaralı telefondan da alınabileceğini söyledi.
Dersleri verecek Neriman Sarıtaç'ın çok deneyimli ve konservatuar mezunu keman sanatçısı ve eğitmeni olduğunu ifade eden Gürmen, "ders alacak çocuklarımız çok şanslı" dedi.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202