Karşıyaka Belediyesi İzmir Fuarı'nda Ses Getiriyor

7 Eylül Karşıyaka Belediyesi Fuar Standı Teması ise "Karşıyaka’nın Ağız Tadı" oldu. Belediyeye bağlı Kent A.Ş.'nin bir gastronomi sunumu yapacağı fuarda, ek olarak müzik dinletileri ile jimnastik ve latin dansları gösterimi yapılacak.

KÜLTÜR-SANAT 07.09.2019, 14:39
Karşıyaka Belediyesi İzmir Fuarı'nda Ses Getiriyor

Bu sene 88. defa misafirlerini ağırlamaya başlayan İzmir Enternasyonal Fuarı'na (İEF) 250 metrekarelik bir standla katılan Karşıyaka Belediyesi'ne yoğun ilgi gösterisi oldu. Stand dâhilinde el emeği ürünler, resim sergisi gibi gösterimlerin dışıda jimnastik, engelsiz dans ve halk oyunları gösterileri de yapıldı. Fuara katılım gösteren Karşıyaka Belediye Başkanı Betkanyon Dr. Cemil Tugay, bu seneki fuara Karşıyaka'yı çok daha iyi anlatarak katıldıklarını ve her güne farklı bir tema kullanacaklarını belirtti.

7 Eylül Karşıyaka Belediyesi Fuar Standı Teması ise "Karşıyaka’nın Ağız Tadı" oldu. Belediyeye bağlı Kent A.Ş.'nin bir gastronomi sunumu yapacağı fuarda, ek olarak müzik dinletileri ile jimnastik ve latin dansları gösterimi yapılacak. 8 Eylül Pazar gününün teması da "Karşıyaka'nın Müziği" olacak.

Yorumlar (0)
12°
parçalı bulutlu
banner202