İzmir’in Yeni Cazibe Merkezi Hilltown Açılıyor

Projesi Rönesans Gayrimenkul tarafından yürütülen ve inşaatı bitmek üzere olan Hiltown Karşıyaka kapılarını açmak için gün sayıyor.

İzmir’in Yeni Cazibe Merkezi Hilltown Açılıyor

Rönesans Gayrimenkul Yatırım, İzmir Karşıyaka’da yeni bir cazibe merkezi yaratacak ve alışveriş dünyasına farklı bir perspektif kazandıracak projesini tamamlamak üzere. Ulusal ve uluslararası markaların bir araya geldiği, ziyaretçilerine eşsiz bir atmosfer sunmaya hazırlanan Hiltown Karşıyaka, 18 Ekim’de İzmirlilerle buluşacak. Pek çok ünlü markaya ev sahipliği yapacak alışveriş merkezi, lezzet noktaları ve çocuklara yönelik alanlarıyla şehrin yeni buluşma noktası olmayı hedefliyor.

Prestijli alışveriş merkezlerini sektöre katan Rönesans Gayrimenkul Yatırım, Karşıyaka’da yapacağı bu özel konsept projeyle, İzmir’in alışveriş anlayışına yeni bir soluk getirecek. 18 Ekim’de kapılarını açacak alışveriş merkezi, birçok dünya markasını da ilk kez aynı çatı altında buluşturacak.

40’ı Kafe ve restoran olmak üzere 200’den fazla markaya ev sahipliği yapacak Hiltown Karşıyaka’da ayrıca lezzet şöleni yaşanacak. Ulusal ve uluslararası gurme lezzet markaları, Hiltown’u İzmir’in en önemli lezzet adreslerinden biri olacak. Açık ve kapalı alan konseptiyle tüketicilere farklı bir alışveriş deneyimi yaşatacak alışveriş merkezi, zengin peyzaj alanları, nilüfer çiçekleriyle donanmış biyolojik ve su animasyonlu havuzlarıyla İzmirlilerin buluşma adresi olmayı hedefliyor.

Rönesans İnşaat tarafından 90 bin metrekare alan üzerine inşa edilen projede, 68 bin metrekare kiralanabilir alan, 2.750 araç kapasiteli otopark ve Marsbahis 7 sinema salonu bulunacak. Hilltown Karşıyaka ayrıca, 250 metrekaresi su temalı oyuncaklar olmak üzere toplam 2 bin metrekare oyun alanıyla, İzmir’in en eğlenceli çocuk parklarından birine ev sahipliği yapacak. Karşıyaka’ya mimarisi ve tarzıyla farklı bir hayat sunmaya hazırlanan Hilltown Karşıyaka’da farklı organizasyonlara ev sahipliği yapacak bir de etkinlik alanı bulunacak.

18 Ekim’de açılacak Hilltown Karşıyaka’ya 20 Ekim’de ise Cem Yılmaz konuk olacak. Cem Yılmaz’ın hem yönetip hem rol aldığı yeni Türk komedi filmi Karakomik Filmler, 20 Ekim Pazar günü Film Galası ile Hilltown Karşıyaka AVM de seyircisiyle buluşacak. Seyirciler, 18 Ekim de vizyona girecek 2Arada ve Kaçamak filmleri için İzmir’in yeni alışveriş merkezi Hilltown Karşıyaka da Cem Yılmaz ve film ekibi ile söyleşi ve ardından filmi birlikte izleme şansı bulacak.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202