İzmir’de Benzeri Görülmemiş Festival

İzmir daha önce örneği görülmemiş türden bir festivale ev sahipliği yapıyor.

İzmir’de Benzeri Görülmemiş Festival

12 Ekim Cumartesi günü kapılarını açacak bir günlük festival Eat’em ALL, Festival İzmir İnciraltı’nda gerçekleştirilecek. Sokak lezzetleri kültürünün katılımcılarla buluşturulacağı etkinlikte, genç şefler de hünerlerini sergileyecek.

Giriş sayısı sınırlı olan etkinliğe, bilet alan ilk 2500 Casinomaxi kişi girebilecek. Türkiye’de ilk örneği bu hafta sonu İzmir’de görülecek etkinliği diğer lezzet festivallerinden ayıran özelliği ise, katılımcıların festivalde yiyip içecekleri her şeyin bilet fiyatına dahil olması. Giriş ücreti dışında hiçbir ödeme yapmayacak olan katılımcılar, festival alanında bulunan 31 markanın ürünlerini yiyip içebilecek. The Kitchen Project ve 4example Creative Agency’nin organize ettiği etkinlikte; 14/06 Shakes&Fries, Alsancak Dostlar Fırını, Alsancak Unlu Mamuller, Altın Döner, Ayerya, Beğendik Abi, Bonatelli , Burger Attack, Burgerhane, Coffeeco, Çeşnili Döner, Dem, Elgani Ezmecizade, Erikli, Friends&Burgers, Gastro Tire, Gurvita, Kardeşler Büfe, Kokoreçci Baki Usta, Komagene, Kısık Ateş, La Loraine, Léone, Macir Köfte, Murano’s, Nappo, Pide by Pide, Pınar, Pernigotti, Ronnefeldt, Seçkin Et, Siyeza Snack, Smeg, Sushico ve Yüzde Yüz gibi yiyecek içecek markaları yer alırken aynı zamanda tasarım pazarında HNZD, Monapron ve Vitelli markaları ürünlerini sergileyecekler.

18.00’de başlayıp gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam edecek etkinliğin sonunda ise Aybüke Albere, Tezgah ve Ogün Haksever sahne alacak.

Yorumlar (0)
11°
açık
banner202