İzmir Gültepe Makedonya Göçmenleri Derneği Balkanlara düzenlediği kültür gezilerini kitaplaştırıyor

İzmir Gültepe Makedonya Göçmenleri Derneği Balkanlara düzenlediği kültür gezilerini kitaplaştırıyor."Bir Buluşma Bir Millattır" ismini taşıyan geziler kitabında adı olacak.

KÜLTÜR-SANAT 11.05.2020, 15:21 11.05.2020, 15:24
İzmir Gültepe Makedonya Göçmenleri Derneği Balkanlara düzenlediği kültür gezilerini kitaplaştırıyor

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İzmir Gültepe Makedonya Göçmenleri Derneği Başkanı Birol Özkardeşler yaptığı açıklamada "Bugüne kadar üyelerimizle Makedonya ve Yunanistan'ı kapsayan iki kültür gezisi gerçekleştirdik.Bu seyahatler Ata Topraklarına olan hasreti dindirmek için düzenlenmişti.

Bir Buluşma Bir Millattır ismi ile bu gezilerimiz taçlandırmak istedik. Ziyaretlerimiz esnasında tarifi mümkün olmayan duygular yaşandı.Köy ziyaretleri,akraba buluşmaları,60 yıl sonraki arkadaş kavuşmaları,eşsiz doğa gezileri ile ecdat yadigarı tarihi mekanları gezmek muhteşemdi.

Bir Sivil Toplum Örgütü olarak geçmiş ile gelecek arasında köprü olmanın bilinciyle bu gezileri kitaplaştırma kararı aldık.Bu gezilerde yaşanan duyguların ve görülenlerin orda kalmaması gerektiğine inandık. deneyimini yaşayıp 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. Fotograflar ve röportaj niteliğindeki sohbetler ile kitabımızın çok ilgi göreceğine inanıyoruz.Kitabımızı hem basılı hemde dijital ortamda yayınlayacağız.Rumeli Balkan Kültürüne hizmet onurların en büyüğüdür.Geçmişimize olan borcumuzu ancak böyle ödeyebiliriz.Bu çalışmanın Rumeli Balkan Kültürü ve Coğrafyasına şimdiden hayırlı olmasını diliyorum"dedi. 

Yorumlar (0)
açık
banner202