Gaziemir'de Unutulmaz Cumhuriyet Konseri

Gaziemir Belediyesi’nin düzenlediği Cumhuriyet Konseri’nde Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası ile Dilek Türkan sahne aldı.

Gaziemir'de Unutulmaz Cumhuriyet Konseri

Gaziemir Belediyesi’nin düzenlediği Cumhuriyet Konseri’nde Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası (KODA) ve Dilek Türkan sahne alarak sanatseverlere unutulmaz anlar yaşattı.

Gaziemir Belediyesi’nin Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği Cumhuriyet Konseri’nde Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası (KODA) Gaziemirli sanatseverlerle buluştu. Gaziemir Atatürk Kültür Merkezi’nde Şef Hakan Şensoy yönetiminde sahneye çıkan Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası’na sevilen sanatçı Dilek Türkan da eşlik etti. Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası, Türk ve dünya müzik tarihinde yer edinmiş değerli bestelere hayat verirken sanatçı Dilek Türkan da Türk bestekarların eserlerini seslendirdi. Performanslarıyla dinleyiciye unutulmaz bir konser yaşatan sanatçılara, başta Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda olmak üzere, salonu dolduran Gaziemirliler hep bir ağızdan eşlik etti. Yorumladıkları eserlerle sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşatan sanatçılar, performanslarının ardından uzun süre ayakta alkışlandı.

Konser sonunda sahneye çıkan Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, sanatçı Dilek Türkan ve Şef Hakan Şensoy’a çiçek ve anı objesi verdi. Başkan Arda, “Bize Cumhuriyet’i armağan eden Mustafa Kemal Atatürk’e minnettarız. Bu konseri rahat bir şekilde izleyebiliyorsak bunu Cumhuriyet’e borçluyuz. Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası’na, Hakan Şensoy’a ve Dilek Türkan’a bu muhteşem konseri bize yaşattıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar (0)
20°
parçalı bulutlu
banner202