Foça’da Eğlence Sizi Bekliyor

Foça Belediyesince bu sene 2. yapılan Foça Uluslararası Arkeolojik ve Kültürel Miras Belgesel Film Günleri 17 - 20 Ekim 2019 tarihlerince Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde saat 19.00’da sinemaseverler ile bir araya gelecek.

KÜLTÜR-SANAT 15.10.2019, 17:31
Foça’da Eğlence Sizi Bekliyor

17 ülkeden 40 belgesel filminin gösteriminin ve söyleşilerinin olacağı Foça Film Günleri’nde uzun metrajlı filmlerin yanında kısa film gösterimlerinin de yapılacağı belirtildi.

Etkinlikler Ücretsiz

Etkinliklere katılım ücretsiz. Ayrıca etkinlikte seyircilerin, arkeologlarla ve yönetmenler ile söyleşi fırsatı bulacağı dile getirildi.

Film Günlerinde Dünyanın bir ucundan diğer ucuna youbets insanlığın bin yıllar boyunca neler yaptığının keşfedilmesinin heyecanı yaşanacak. Bu senenin programı, Dünya Kültürel Mirası’nı koruma olan film günlerinde, izleyiciler Foça’nın mistik doğasında yürüyüş ve atölye çalışmalarını yapma imkanını bulacaklar.

Foça Film Günleri çerçevesinde yerel sanatçıların ve Foça Belediyesi Tarih Merkezi’ne ait Yakın Tarih Fotoğraf Sergisi’nin de fotoğraf severlerin beğenisine sunulacağı belirtildi.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202