Bu Sergi Görülmeye Değer

Alsancak Garında açılan ‘Son Buharlı’ isimli sergi size farklı bir dünyanın kapılarını açacak.

KÜLTÜR-SANAT 26.09.2019, 16:37
Bu Sergi Görülmeye Değer

Devlet Demiryollarında harekat memurluğu yapan fotoğraf sanatçısı Hakan Yaralı son sergisini Alsancak Garı’nda açtı. Çalışmakta olan son buharlı trenin yapmış olduğu seferleri konu alan ‘Son Buharlı’ adındaki fotoğraf sergisi büyük ilgi görüyor.

Sergide otuz beş mükemmel  fotoğraf sanatseverler ile buluşuyor. Sergiye gidenler sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar ile gitmeyenleri teşvik ediyorlar.

Aydın ilindeki Kuyucak İstasyon Şefliğinde harekat memurluğu yapan 47 yaşındaki Polobet Yaralı çektiği 35 fotoğrafı İzmir halkının beğenisine sunuyor. Ayrıca sergideki fotoğrafların konusu olan 56548 nolu buharlı trenin de ziyarete açıldığı öğrenildi.

Son gün 27 Eylül

Sergi ile alakalı konuşan Yaralı, fotoğraf çekmenin hayatının bir parçası olduğunu, çektiği fotoğrafları paylaşmanın ve ardından güzel yorumlar almanın ise ayrı bir mutluluk vesilesi olduğunu, sergisinin 27 Eylül'e kadar açık olacağını ve yaşamış olduğu duyguları İzmir halkı ile paylaşmak için tüm vatandaşları sergisine davet ettiğini ifade etti.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202