Ankara’dan İzmir’e Davet

Ankara’da ikamet eden İzmirlilerin kurmuş olduğu İzmir Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yasin Aksu 2005’te kuruculuğunu yaptığı EGEM Platformu’nun bu sene 12.si düzenlenecek olan Ege İlleri Tanıtım Günleri Etkinlikleri için hazırlıklara başladı ve İzmir’de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Aksu, İzmir Belediyelerini gezerek etkinlik için davetiye sundu.

KÜLTÜR-SANAT 27.09.2019, 16:08
Ankara’dan İzmir’e Davet

Menemen, Dikili, Çiğli, Konak, Balçova, Narlıdere, Karşıyaka ve Urla ilçelerinin belediye başkanları ile görüşme sağlayıp makamlarında ziyaret eden Aksu, İzmir’in, Ankara’da tanıtılması hususunu önemsediklerini belirterek yeni temaslar kurmak için tekrar İzmir’i ziyaret edeceğini belirtti.

Gerçekleştirilen ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Yasin Aksu şunları söyledi: ‘’ Başkent Ankara’da İzmir’i temsil ediyor olmak oldukça önemli ve zor bir vazife. İzmir, kendine özgü bir şehir ve bulunduğumuz yerde İzmir’i temsil etme Artemisbet ve tanıtma görevimizi hakkıyla yerine getirmek için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Konuyla ilgili olarak gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerden aldığımız olumlu yaklaşımlar ve destekler bizi mutlu etti ve azimlendirdi. İzmir’in sakızlı kurabiyesini, boyozunu, kumrusunu ve otlarını sevgili Ankaralılara tanıtırken aynı zamanda iş birliği içinde hareket ettiğimiz belediyelerin de ismini ve çalışmalarını göstermiş, tanıtmış olacağız. Her yıl yaklaşık 400 kişi, düzenlediğimiz bu fuarlara iştirak ediyor. Bu yıl 12.si düzenlenecek olan Ege İlleri Tanıtım Günleri Etkinlikleri kapsamında İzmir’imizin farkını göstereceğimizden kuşkunuz olmasın.

Ziyaretlerin ardından, Yasin Aksu görüştüğü belediye başkanlarına plaket hediye ederek seçim sonrası yeni vazifelerini de tebrik etti.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202