Alaçatı’da Elektronik Müzik Coşkusu

02 - 03 Kasım 2019 tarihlerinde Alaçatı Club Baba Köyiçi’nde yapılan “Alaçatı Elektronik Müzik Festivali” yoğun bir ilgi gördü.

KÜLTÜR-SANAT 04.11.2019, 17:48
Alaçatı’da Elektronik Müzik Coşkusu

Bu sene ilki yapılan, 02 Kasım Cumartesi günü başlamış olan festivalde ana sahnede bulunan Aslı Köse, Deniz Kabu, Levent Özbay, Aytaç Kart etkinliğe katılımda bulunan binlerce kişiye elektronik müziğin değişik tecrübelerini yaşattılar.

Alaçatı’da Elektronik Müzik Festivali’ni organize eden Mehmet Bilge Yavuz, bu sene ilkini yaptıkları Alaçatı Elektronik Müzik Festivali’nin bir defalık bir organizasyon olarak planlanmadığını, bundan sonra gerçekleştirilecek ve geleneksel hale gelecek bir etkinlik olacağını, bu organizasyonların 2. sinin Alaçatı Ot Festivali’nde, 3.sününse gelecek yaz sezonunda temmuz sonu - ağustos başı gibi, Alaçatı Delikli Koy’da yapılacağını, Delikli Koy’u tercih etme sebeplerinin Alaçatı’da müzik gürültüsüyle rahatsızlık meydana getirmeden daha büyük katılımların sağlanabileceği için olduğunu, içinde ünlü yabancı DJlerin de olacağı etkinlikler ile yöreye katkıda bulunmak istediklerini ifade etti.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202