Yaşadığı aile dramını ortaya çıkartmakla tehdit edilen fenomen, gözyaşları içinde itiraf etti: Babam, annemi öldürdü

17 yıldır önce anne ve babasıyla ilgili yaşadığı aile dramını ortaya çıkartmakla tehdit edilen sosyal medya fenomeni Dilan Polat, Instagram hesabından yayınladığı videosunda gözyaşları içinde annesinin babası tarafından öldürüldüğünü itiraf etti. Yıllardır sakladığı olayın ortaya çıkmasıyla büyük üzüntü yaşayan Polat, yasal yollara başvurdu.

GÜNDEM 16.05.2020, 15:18 16.05.2020, 15:25
Yaşadığı aile dramını ortaya çıkartmakla tehdit edilen fenomen, gözyaşları içinde itiraf etti: Babam, annemi öldürdü

Sosyal medyada 1 milyon 600 bin takipçisi olan güzellik uzmanı Dilan Polat'ın 17 yıl önce annesinin babası tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Yıllardır sakladığı bu olay üzerinden N. G. isimli bir kadın tarafından tehdit edilen Polat, gözyaşlarına boğularak yaşadıklarını anlattı.

ANNESİNİN CİNAYET KURBAN GİTTİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Son olarak Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası vatandaşlara çok sayıda TIR dolusu yardım göndererek gündeme gelen Dilan Polat'ın yaşadığı aile dramı yürekleri yaktı. İstanbul'un bir çok yerinden güzellik merkezi bulunan 2 çocuk annesi Dilan Polat'ın "Trafik kazasında kaybettim" dediği annesinin ihanet yüzünden cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

HIÇKIRIKLAR İÇİNDE AİLE DRAMINI ANLATTI

Bir kadın tarafından bu konuyu ortaya çıkartmakla tehdit edilen Dilan Polat, 17 yıldır sakladığı aile dramını dün gece Instagram hesabından gözyaşları içinde itiraf etti. Yaşadığı acıyla ilgili bir video çeken Polat şunları söyledi: "5 gündür ne yaşadığımı ben biliyorum. Sanki dirseklerim kırılmış, tutmuyor. Çocuğumu kucağıma alamıyorum. Bu söylenecek bir şey değildi çünkü herkesin başına gelebilir. 5 gündür hem şantaj hem tehdit mesajları alıyorum. Benim babam hastaydı beyninde tümör vardı bilerek yapmadı. Babam annemi öldürdü ama bunu şantaj yaparak 'magazine vereceğim' diyerek kimsenin canını yakamazsınız. Allah'a havale ediyorum, gereken şikayette de bulundum. Kimsenin ölmüş birinin kemiklerini sızlatmasına gerek yok. Annemle gurur duyuyorum. Annem de babam da çok iyi insanlardı. Kimsenin içinde ne yaşadığını bilemezsiniz. Kimseyi anne ve babasıyla tehdit edemezsiniz. Rabbim yaşatılanı yaşatsın sadece bunu istiyorum. Ben çok güçlü bir kadınım. Annem öldüğünde kardeşim meme emiyor diye 9 yaşında onu emzirmiş bir kadınım. Beni bunlarla yıkamazsın. Benim kızım bunu bilmiyor. 'Anneannem neden öldü?' dediğinde kazadan öldü diyorum. Neden benim hayatımın en büyük sınavıyla bana şantaj yaptınız neden?"

SOSYAL MEDYADA DESTEK YAĞDI

Dilan Polat'ın yaşadıklarını öğrenen birçok sosyal medya kullanıcısı, "dilanpolatyalnızdeğildir" etiketi altında destek yorumları yağdırdı. Şarkıcı ve fenomen Eylül Öztürk ise Polat ve ailesine çektiği video ile destek verdi. Öztürk videosunda "Dik durun var sakın ağlamayın. Ben sizin sonuna kadar arkanızdayım. Bu konuda sizin hiçbir suçunuz yok" dedi.

Yorumlar (0)
12°
parçalı bulutlu
banner202