Yağ Aldırmak İçin Gittiği Hastanede Öldü

İzmir’de gerçekleşen bir yağ aldırma ameliyatı sırasında gerçekleşen bir komplikasyonla hayatını kaybettiği iddia edilen Alaattin Bayrak’ın yakınları, Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.

Yağ Aldırmak İçin Gittiği Hastanede Öldü

İddialara göre İzmir’de bir özel hastanede yağ aldırma ameliyatı olan Alaattin Bayrak operasyon sırasında ince bağırsağının delinmesi sebebiyle hayatını kaybetti. Yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayan Bayrak’ın ailesi, konuyla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Alaattin Bayrak’ın kızı Ferhan Kaya yaptığı açıklamada, 52 yaşındaki babasının 8 Ekim’de yağ aldırma ve göz ameliyatları için İzmir’de bulunan bir özel hastaneye yattığını belirtti. Ameliyat sonrası babasının ağrılarını giderek arttığını ifade eden Kaya, “Çok söylememize rağmen doktorlar ağrıları fark etmedi. İki gün sonra fark edildi. İnce bağırsakta delinmenin olduğunu söylediler. Babamı, hayati riskinin olduğunu söyleyerek hemen aynı hastanede ameliyata aldılar. 10 gün yoğun bakımda kaldı. 21 Ekim'de üçüncü kez ameliyata alındı. Bize babamın bağırsağında kaçak olduğunu, dikişlerin tutmadığını, yeniden ameliyata alınması gerektiğini söylediler. Sağlık durumu çok kötüydü. Bir buçuk haftada 3 ameliyat geçirdi. Hastane hiç ilgilenmedi. Yoğun bakım doktorları ilgilendi ama diğer doktorlar hiç ilgilenmedi” diye konuştu. Babasının aynı hastanede dün yaşamını yitirdiğini dile getiren Kaya, "Otopsi sonucunu bekliyoruz. Konunun incelenmesini istiyoruz. İnsan hayatı bu kadar ucuz değil” ifadelerini kullandı.

Alaattin Bayrak'ın ölümüne ilişkin İzmir İl Sağlık Müdürlüğünün inceleme başlattığı öğrenildi.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202