Ünlü tatil merkezi Çeşme'de paniğe yol açan patlama sesiyle ilgili açıklama

Çeşme Kaymakamı Ünal Çakıcı, kent genelinde duyulan patlama sesiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Şu ana kadar sesin kaynağını bulamadık.''

GÜNDEM 28.08.2020, 17:14 Ecem Atabay
Ünlü tatil merkezi Çeşme'de paniğe yol açan patlama sesiyle ilgili açıklama

Çeşme Kaymakamı Ünal Çakıcı, kent genelinde duyulan patlama sesiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Şu ana kadar sesin kaynağını bulamadık. Dönem dönem uçaklardan kaynaklanan sesler olabiliyor" dedi.

İHA'nın haberine göre, Ünlü tatil merkezi Çeşme ilçesinde, öğle saatlerinde kent genelinde şiddetli bir patlama sesi duyuldu. Herkes sesin kaynağını merak ederken, Çeşme Kaymakamı Ünal Çakıcı, konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Çakıcı, şuana kadar sesin kaynağının bulunamadığını ifade etti.

"Dönem dönem uçaklardan kaynaklanan sesler olabiliyor"

Çakıcı, şöyle devam etti:

"Bugün öğlen saatlerinde ilçemizin pek çok yerinden duyulan büyük bir ses duyuldu. Bize pek çok yerden vatandaşlar arayarak sesin kaynağını soruyorlar. Emniyet, jandarma ve sahil güvenlik birimlerimizden durumu araştırıyoruz. Şu ana kadar sesin kaynağını bulamadık. Dönem dönem uçaklardan kaynaklanan sesler olabiliyor. Konuyu bu boyutuyla da araştırıyoruz. Halkımız tatillerine huzurla devam edebilirler."

Yorumlar (0)
10°
açık
banner202