Uluslararası İfade Özgürlüğü ve Medya Çalıştayı Başlıyor

Uluslararası İfade Özgürlüğü ve Medya Çalıştayı zmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Barosunun ev sahipliğinde düzenleniyor.

GÜNDEM 20.09.2019, 11:46
Uluslararası İfade Özgürlüğü ve Medya Çalıştayı Başlıyor

Uluslararası İfade Özgürlüğü ve Medya Çalıştayı başlıyor çalıştayın açılış konuşmalarını İzmir Barosu Başkanı Av. Özkan Yücel, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Misket Dikmen yapacak. 

Başlıca amaç hukuk 

Başlıca amacının hukuk ihlallerini dikkat çekmek olan çalıştay 21-21 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek. Çalıştayda hukuk ihlalleri ve ifade özgürlüğü ihlallerine karşı ortak hareket Pinbahis etmek için önemli açıklamalr yapılacak. Medyada uygulanan sansür, tutuklu olan gazeteciler ve internet yasaklarınıda çalıştayda tartışılacaklar arasında. Bu konularla ilgili olarak konuşma yapacaklar isimelr arasında İngiltere ve Galler Hukuk Cemiyeti’nden Rosa Curling, P24’ten Andrew Finkel, Sınır Tanımayan Gazeteciler’den Erol Önderoğlu, Uluslararası Af Örgütü’nden Andrew Gardner, İstanbul Barosu üyeleri Av. Tora Pekin ve Av. Gökhan Ahi, gazeteciler Ayşe Düzkan ve Ümit Kartal, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen ve Korsan Parti’den Şevket Uyanık olacak. 

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202