Teslim Olan PKK’lı Örgütün İç Yüzünü Anlattı

Millî Savunma Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekatı’nda kendiliğinden teslim olan PKK7YPG terör örgütü üyesi bir terörist örgütle ilgili şok edici açıklamalarda bulundu. MSB ise konu ile ilgili itirafı yayınladı.

GÜNDEM 14.10.2019, 00:20
Teslim Olan PKK’lı Örgütün İç Yüzünü Anlattı

 Millî Savunma Bakanlığı tarafından, ‘’Fırat’ın doğusunda bulunan PKK/YPG/PYD terör örgütlerince kandırılıp tehdit edilerek dağa çıkarılan ve eline zor kullanarak silah verilen gençler, kendini Mehmetçiğin merhametine bıraktı.’’ başlığı altında bir video paylaşıldı. Mehmetçiğe teslim olan sığınmacı genç verdiği itirafta ‘’Köyden Haseke’ye, babamın tedavisi için gidiyorduk. PKK’lı teröristler birden önümüzü kesti ve ‘’Ya bize katılırsın ya da seni ve babanı burada öldürürüz.’’ diye tehdit ettiler. Böylelikle beni zorla yanlarına aldılar. Barış Harekatı’nda Mehmetçiği görünce hemen teslim oldum. Aresbet Bana çok iyi davrandılar. Yemek ve su verdiler.PKK domuzlarıyla savaşan gençlere sesleniyorum, gelsinler ve Türk askerine teslim olsunlar.’’ açıklamasını yaptı.

Ayrıca Pınar Barış Harekatı başladığından bu yana PKK/PYD/YPG terör örgütü mensubu olan 24 terörist başka seçenekleri kalmadığını anlayıp Türk güvenlik güçlerine teslim oldu.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202