Teşekkür Belgelerini Aldılar

Cumhuriyet Halk partisi Karabağlar ilçe örgütü geçtiğimiz 31 Mart yerel seçimlerinde sandıkta görev almış olan üyelere teşekkür belgelerini verdi.

GÜNDEM 19.10.2019, 17:11
Teşekkür Belgelerini Aldılar

Yoğun bir katılımın olduğu etkinlikte Karabağlar'daki 58 mahallede görev yapmış olan sandık sorumlularına teşekkür belgeleri sunuldu.

Karabağlar Cumhuriyet Halk partisi ilçe başkanı Ali İhsan Yavuz, 31 Mart'ta gerçekleşen seçimlerin herkese özgüven aşağıladığını belirterek; buradaki üyelerin sandıkların başında mahallelerinde büyük bir emek verdiğini, Türkiye'nin demokrasisi namına vermiş oldukları mücadelelerde bu üyelerin de katkısının olmasının çok önemli olduğunu, bundan sonra da işbirliği içinde mücadele edeceklerini ifade etti.

31 Mart'ta ve 23 Haziran'da yapılan seçimlerde görev almış olan herkesin Türkiye'deki korku duvarlarını yıkmak için önemli bir görevi üstlendiklerini dile getiren Başkan Yıldız, çocukların sağlıklı bir şekilde büyüdükleri bilimsel eğitimler aldıkları doğanın ve şehirlerin talan edilmediği bir gelecek için üzerlerine düşeni yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202