Temizlik Sektöründe Hijyen ve Dezenfeksiyon Birleşmesi

Hizmet sektöründe faaliyet gösteren TM Group, Dezenfeksiyon.Net şirketini bünyesine kattı. Firma, temizlik hizmetlerindeki başarısını hijyen ve dezenfeksiyon uygulamalarıyla taçlandırmayı hedefliyor.

GÜNDEM 06.02.2020, 10:25 06.02.2020, 12:56
Temizlik Sektöründe Hijyen ve Dezenfeksiyon Birleşmesi

Endüstriyel temizlik sektöründe 10 yılı aşkın süredir hizmet veren TM Temizlik ve Sosyal Hizmetler Ltd. Şti. (TM Group) ortam dezenfeksiyonunun öncü kuruluşlarından Dezenfeksiyon.Net ile güçlerini birleştirme kararı aldı. Dezenfeksiyon.Net, bundan böyle faaliyetlerine TM Group çatısı altında devam edecek. Birleşmeyle ilgili açıklama yapan TM Group Genel Müdürü Murat Büyükkara, sektörde değişen ihtiyaçlara cevap verebilmek adına önemli bir adım attıklarını söyledi. Temizliğin artık sadece görünen alanlarla ilgili olmadığının altını çizen Büyükkara, sektörde hijyen ve dezenfeksiyon uygulamalarının ön plana çıktığını vurguladı. Özellikle salgın hastalıklarla mücadelede hava kalitesinin iyileştirilmesinin ve ortam dezenfeksiyonunun önemine değinen Büyükkara, şöyle devam etti;

“Hızla değişen, gelişen ancak bir o kadar da sağlık riskleriyle karşı karşıya kalan dünyamız son zamanlarda çok ciddi  şekilde salgın hastalıklarla mücadele ediyor. Geleceğimizin teminatı, en kıymetli varlıklarımız olan çocuklarımızdan gençlerimize, yetişkin bireylerden yaşı ilerlemiş insanlarımıza kadar uzanan geniş yaşam çemberi her türlü enfeksiyon ve kontaminasyona açık durumda.

İşte tam bu noktada bizler TM Grup olarak, bireysel ve toplumsal yaşam alanlarında ortama entegre olmuş hastalık yapıcı mikroorganizmalara karşı tedbir amaçlı başarılı uygulamalarıyla yoğun talep gören Yüksek Ziraat Mühendisi Oytun Nalbantoğlu’nun sahibi olduğu Dezenfeksiyon.Net markasını kendi bünyemize katmış bulunmaktayız. Yıllardır bilinen klasik yöntemler artık günümüz koşullarında daha dirençli bir hal alan mikroorganizmalara karşı yeterli etkiyi gösterememektedir.

Önümüzdeki süreçte gelişmiş ülkelerde olduğu gibi Hijyen ve Dezenfeksiyon uygulamaları bilincinin günlük yaşam şeklimizde yer alacak olması insan sağlığına verdiğimiz değer açısından mutlak farkındalık yaratacaktır.”

Dezenfeksiyon.Net Genel Müdürü Oytun Nalbantoğlu ise, 3 yıl önce kurduğu ve geliştirdiği firmasının artık TM Group gibi güçlü bir markanın çatısı altında hizmet vereceğini belirterek, bundan mutluluk duyduğunu ifade etti. Ortam dezenfeksiyonu ve hijyen uygulamalarının toplu yaşanılan eğitim kurumları, hastaneler, fabrikalar, AVM’ler, çocuk oyun alanları, ibadethaneler, kahvehaneler, sinema, tiyatro salonları, restoran ve cafelerle toplu taşıma araçlarında gereksinim olduğunu söyleyen Nalbantoğlu, özellikle gribal enfeksiyonların yayılma riski taşıyan alanların mutlaka dezenfekte edilmesi gerektiğini vurguladı. Uygulamanın herhangi bir yan etkisinin olmadığını ifade eden Nalbantoğlu, evler için de çözüm sunduklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar (0)
13°
az bulutlu
banner202