Tekirdağ’da Vahşi Cinayet

Tekirdağ ilinde sokakta karşılaştığı husumetlisi ile tartışma yaşayan şahıs tüfekle husumetlisinin yanında bulunan eşini vurarak öldürdü.

GÜNDEM 21.10.2019, 12:45
Tekirdağ’da Vahşi Cinayet

Korkunç olay Tekirdağ’da yaşandı. İki husumetli yolda karşılaşınca aralarında tartışma başladı. Tartışma kısa bir sürede kavgaya dönüştü. Kavga esnasında E.Ü. pompalı tüfeğini çıkardı ve ateş etti. Şahıs G.K.'nin yanında bulunan 22 yaşındaki eşi Dilber K.’yı başından vurularak öldürdü. Ayrıca tüfekten çıkan saçmaların denk geldiği 5 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

E.Ü. olay yerinden hızla kaçtı. Çevrede bulunanların haber etmesi ile olay yerine hemen sağlık ve polis ekipleri intikal ettiler. Sağlık görevlileri tarafından ilk müdahalesi yapılmış olan yaralılar ambulanslar ile Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar. Başına denk gelen saçmalar ile ağır bir şekilde yaralanmış olan Dilber K., doktorların tüm gayretlerine rağmen hayata tutunamadı. 5 yaralının ise tedavilerinin yapıldığını ve daha sonra taburcu edildikleri öğrenildi.

İl Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, mahalle ve hastane çevresine geniş güvenlik tedbiri aldı. Ayrıca E.Ü. de suç aleti olan tüfekle beraber yakaladı.

Yorumlar (0)
19°
parçalı az bulutlu
banner202