Tamer Osmanağaoğlu: Türk Milleti Kendisine Yapılanı Asla Unutmaz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda söz alarak İdlib'te Türk askerine karşı yapılan saldırılara değindi. Katil sürüsü olarak nitelendirdiği Esad Güçleri için suyun ısındığını dile getiren Osmanağaoğlu " Türk Milleti kendisine yapılanı asla unutmaz" ifadelerini kullandı.

GÜNDEM 13.02.2020, 10:51 13.02.2020, 14:51
Tamer Osmanağaoğlu: Türk Milleti Kendisine Yapılanı Asla Unutmaz

MHP'li Osmanağaoğlu'nun konuşması şöyle;


İdlib'de şehadete erişen kahraman askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Terörist yuvasına dönmüş Suriye'nin Rus destekli kukla lideri Esad'ın Mehmetçik'e karşı manidar bir zamanda kalleşçe saldırılar düzenlemesi kabul edilebilir bir durum değildir. Bilinmelidir ki işledikleri savaş suçlarına dünya kamuoyu önünde pervasızca devam eden bu katil sürüsü için su ısınmakta, son yaklaşmakta, ecel kapıyı çalmaktadır. Esad ve katilleri, kalleş saldırılarla Türk milletinin düşmanlığını kazanacaktır. Unutulmasın ki Türk milleti kendisine yapılanı asla unutmaz, bedelini en ağır biçimde zamanı geldiğinde ödetecek kararlılıkta ve kudrettedir.

Yorumlar (0)
26°
parçalı bulutlu
banner202