STK’lar Tek Yumruk Oldu

Torbalı’da bulunan STK’lar Barış Pınarı Harekâtı ile alakalı desteklerini açıklamak için basın toplantı yaptılar.

GÜNDEM 16.10.2019, 16:25
STK’lar Tek Yumruk Oldu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ülke çapındaki bütün il ve ilçe ticaret oda/borsaları ile eşzamanlı bir şekilde Değişik STK’ların da katılımları ile bir basın açıklaması yaptı.

Torbalı ilçesinde  ise Ticaret Odası Adnan Öztaş Toplantı Salonu’nda yapılan açıklamada gündemde Barış Pınarı Harekâtı vardı. 9 Ekim tarihinde Suriye’nin kuzey bölgesinde başlatılmış olan harekâtın amacının; hem ülke sınırlarının güvenliğinin sağlanması, hem de ülkenin ve bölge ülkeleri için tehditkar hale gelen terör koridorunun ortadan kaldırılması olduğu ifade edildi.

Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun tarafında yapılan açıklamada birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği görüldü. Açıklamada bu bildirinin “81 İl’de eş zamanlı tüm odalar, borsalar ve STK’larla beraber yapıldığını, buradan hem ülke, hem de dünya kamuoyuna seslendiklerini ve Türkiye’nin masum insanların katili ve ülkemizin güvenliği tehdit eden terör gruplarına sessiz kalmasının beklenemeyeceğini ve Türkiye’nin meşru hakkını kullandığını ifade etti.

guncelgirisi.com
Yorumlar (0)
14°
parçalı bulutlu
banner202