Son dakika! Muğla Dalaman'da korkutan deprem!

Muğla'nın Dalaman ilçesi açıklarında küçük çaplı bir sarsıntı meydana geldi. Sarsıntı Dalaman ilçesinde pek çok kişi tarafından hissedildi.

GÜNDEM 02.09.2019, 10:54 02.09.2019, 15:56
Son dakika! Muğla Dalaman'da korkutan deprem!

Son dönemlerde meydana gelen depremler pek çok kişiyi büyük bir korkuya sürüklemeye başladı. Son olarak Denizli ve İzmir'de ve ardından Ankara'da meydana gelen depremler vatandaşların korkulu rüyası haline geldi. Denizli'de yaşanan şiddetli sarsıntıların ardından bazı vatandaşlar yaralanmış ve bazı evler hasar görmüştü. Bunun üzerine yeni bir deprem haberi daha geldi. 

Dalaman ilçesi sallandı

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından gerçekleşen bir açıklama sonrasında sabah 09.13 Casinoslot saatleri sularında Akdeniz açıklarında bir depremin yaşandığı öğrenildi. Muğla'nın Dalaman ilçesi merkez olarak alındı. Dalaman ilçesinin 17.36 kilometre açıklarında meydana gelen depremin derinliği ise 7.17 kilometre olarak belirlendi. Depremin şiddeti ise uzmanlar tarafından 3.7 olarak ölçüldü.

Yapılan açıklamalar sonrasında herhangi bir can ya da mal kaybının yaşanmadığı belirlendi. Bunun üzerine vatandaşların pek çoğu sarsıntıyı hissettiklerini ve bu sebeple tedirgin olduklarını dile getirdiler. Bu artçıların devamının gelmesinden endişe duyuluyor. 

Yorumlar (0)
açık
banner202