Şok! Dişçi koltuğunda bayıltıp taciz etti!

Aydın'da sahte diş hekimi evde tedavi bahanesiyle gelen bir kadını bayılttıktan sonra taciz etti. Konu hakkında soruşturma başlatıldı.

GÜNDEM 29.08.2019, 11:03
Şok! Dişçi koltuğunda bayıltıp taciz etti!

Aydın'da sahte diş hekimi olarak tanınan Sait Örücü kadınları tedavi vaadi ile kandırdıktan sonra taciz etti. Evinde tedavi ettiğini iddia eden adam 35 yaşındaki bir kadının eve gelmesinin ardından yaşadığı dehşet sonucunda tutuklandı. 35 yaşındaki ismi verilmeyen kadın dişi ağrıdığı için oturduğu evi aynı zamanda sözde dişçi kliniği olarak kullandı Sait Örücü'nün muayenesine gitti. Ancak yaşadığı korku dolu anları ancak ayıldığı zaman anlayabildi. 

Bayılttıktan sonra taciz etti

Genç kadına verdiği ilacın ardından bayılmasını bekledikten sonra cinsel tacizde bulundu. Uyandığı zaman cinsel tacize uğradığını anlayan kadın Onbahis ise büyük panik yaşadı. Hemen olay yerini terk etti. Ardından bölgede bulunan emniyete giderek yaşadıklarını anlattı. Şikayette bulundu. Şikayetinin üzerine polis tarafından sahte dişçiye bir operasyon düzenlendi. Evde yapılan incelemeler sonrasında mezuniyet belgelerinin gerçek olmadığı ve sahtecilik yaparak insanları kandırdığı tespit edildi. 

Polis tarafından gözaltına alınan sahte diş hekimi çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Sahte diş hekiminin ailesinin ise durumu bildiği iddia edildi. Bunun üzerine aynı mahallede bulunan aile daha büyük tepkiyle karşılaşmamak için ilçeyi terk ettiler. Konu hakkında soruşturma devam ederken sahte dişçinin mağdur ettiği pek çok kişinin olduğu belirlendi. Ardından hakkındaki şikayet sayısı giderek artmaya başladı. 

Yorumlar (0)
11°
açık
banner202