Soba Zehirlenmesi Aile Faciasına Yol Açtı

Manisa'ya bağlı Alaşehir ilçesinde, iddialara göre sobadan sızmış olan karbonmonoksit gazından zehirlenen aynı aileden 3 kişi yaşamını yitirdi.

GÜNDEM 19.11.2019, 09:22
Soba Zehirlenmesi Aile Faciasına Yol Açtı

Alınan bilgilere göre feci olay ilçeye bağlı Dağhacıyusuf Mahallesi’nde gerçekleşti. Aynı aileden 3 kişinin kaldığı evde, iddiaya göre, evdekiler kömürlü sobadan sızmış olan karbonmonoksit gazı ile zehirlendiler. Aileden haber alamayan akrabaları şüphelendiler ve eve gittiler. Zili pek çok defa çalan kişiler açan olmayınca kapıyı kırıp içeri girdiler ve korkunç manzara ile karşılaştılar.

Evde bulunan 3 kişinin de hareketsiz bir şekilde yattığını gören kişiler durumu hemen sağlık ve jandarma ekiplerine haber ettiler. İhbarı alan ve hızlı bir şekilde eve gelen sağlık ekiplerinin yapmış olduğu kontrollerde 2 kişinin burada yaşamını yitirdiği tespit edildi. 10 yaşındaki çocuk ise akrabalarını yardımı ile Alaşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada hemen tedavisine başlanan çocuk tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamadı.

Vefat eden üç kişinin cesetleri savcı inceledikten sonra kesin ölüm sebeplerinin Tespit edilebilmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna sevk edildi.

Yorumlar (0)
22°
parçalı bulutlu
banner202