Sigara Tiryakilerine Kötü Haber

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tütün kullanımında taviz verilmemesi gerektiğini ve vergi artışı talimatı verdiği ortaya çıktı.

GÜNDEM 09.10.2019, 16:50
Sigara Tiryakilerine Kötü Haber

AKP’in geçtiğimiz günlerde yaptığı Kızılcahamam kampından sigara içenleri üzecek bir bilgi sızdı. Erdoğan’ın milletvekilleriyle yapmış olduğu toplantıda tütün kullanımının vergilerin artmasına rağmen arttığını ifade ederek taviz verilmemesi gerektiğini ve sigara yasağı ile alakalı olarak bakanlara, gerekli görülürse vergilerin 3 kat daha artırılması talimatını verdiği belirtildi.

Erdoğan ayrıca elektronik sigaranın da yasak olduğunu ama değişik şekillerde ülkeye sokulduğunu ifade ederek, bununla alakalı kontrollerin artacağını dile getirdi.

Geri Adım Atılmayacak

Ayrıca kampta bazı milletvekillerinin poşette ücret uygulamasında vatandaşın Neyine yanlış anladığını ve tepki gösterdiğini sigara zammında da bunun yaşanabileceğini bu yüzden zamların vatandaşa iyi anlatılması gerektiğini belirtse se Erdoğan’ın sigara ile alakalı hiçbir yasaktan geri adım atılmayacağını belirttiği ifade edildi.

Yorumlar (1)
Erdal 5 yıl önce
Bakanlar milletvekilleri de asgari ücret alsın kabul edelim
19°
parçalı az bulutlu
banner202