Şeyma Subaşı’dan sosyal medya paylaşımlarına tepki

Yaşanan Emine Bulut cinayetinin ardından ünlü isimler de dahil olmak üzere tüm halk sosyal medya hesabından isyan etmişti. Şeyma Subaşı edilen isyanları içten bulmadığını ifade etti.

GÜNDEM 24.08.2019, 12:17
Şeyma Subaşı’dan sosyal medya paylaşımlarına tepki

Geçtiğimiz günlerde Kırıkkale’de feci bir cinayet işlendi. Olay anında yaşananlar herkesin beynine kazınmış durumda. Olay anı görüntülerinin ortaya çıkmasıyla birlikte yaşanan dram tüm Türkiye’yi derinden sarstı. Yıllar öncesi boşandığı eski kocası tarafından öldürülen Emine Bulut ve feryatları kulaklardan silinmeyen minik kızı tüm Türkiye’yi yasa boğdu.

Binlerce kişi sosyal medya hesabı üzerinden konuyla alakalı paylaşımlarda bulundu. Ama bazı ünlü isimler bu paylaşımlara karşı isyan etti.

Şeyma Subaşı ateş püskürdü

Subaşı cinayetle alakalı paylaşım yapmadığından yakınan sevenlerine cevap olarak şu sözleri söyledi:

"Kadına şiddeti tarafıma kırıcı sözler sarf ederek yani kadına şiddetin farklı bir boyutuyla Megabahis sorguladığınızı görüyorum. Yaşanan acı olaylara keşke bir story ya da güzel sözle engel olabilecek güce sahip olsak. Yaşanan acı durumu milyonlarca insana aktarıp yalnızca bu caniliği duyurmak ne giden canı getirecek ne insanların yüreğini ferahlatacak. İnsanların bugün bir hashtag paylaşıp yarın hiçbir şey olmamış gibi paylaşımlar yapmaya devam edecek olması bana hiç samimi gelmiyor. Yapılması gereken tek şey adaletin o cani hakkında gereken cezayı vermesi"

İsyanlara farklı bakış açısı getiren bir diğer isim ise oyuncu Esra Dermancıoğlu oldu. Ünlü oyuncu yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Heşteklerle ölümlere isyan ediyoruz. Ertesi gün kedi, döner, kumda yürüyen bronz ayak koyuyoruz. İnanmıyorum, bu korkunç acıları buralara taşımaya kendi adıma utanıyorum. Hiçbir zaman taşımıyorum da. Biri ölürken, boğazı kesilirken başka bir insan evladı bunu çekiyorsa toplu bir suç işliyoruz maalesef. O kız çocuğunun haykırışı dışında bana gerçek gelen hiçbir şey yok”

Yorumlar (0)
19°
parçalı az bulutlu
banner202